21 en 22 april grote Achterhoek beurs

De stichting beurs oost achterhoek organiseert grote beurs in de buurschap het Woold bij Winterswijk .

In het weekend van 21 en 22 april is het centrum van het Woold het decor van een grote publieks beurs voor iedereen uit de hele regio.

Op de beurs demonstreren meerdere  bedrijven en instellingen uit Winterswijk en omgeving producten en diensten voor de hele familie. In de grote expotent varieert het aanbod van fietswinkel en meubel zaak  tot tuin, makelaar  en autobedrijven. Maar er worden ook interieurproducten, kleding en voedingsproducten getoond. In de dienstverlening zijn onder meer vertegenwoordigd financiële instellingen, een notaris en een maaltijdverzorgingsbedrijf. In deze expotent  zal een gezondheidsplein verrijzen. Ook op het buitenterrein presenteren enkele bedrijven hun producten.

Volgens organisatoren  Fred Koskamp en Franz te Loo van organisatie beurs oost achterhoek, is er vanuit instellingen en de middenstand een grote belangstelling voor de beurs: “De beurs is daarom een ideale gelegenheid om aanbieders en consumenten met elkaar in contact te brengen. We hadden dus geen enkele moeite om standhouders te vinden. De beurs was in no time volgeboekt. Het is inmiddels ook al weer 25 jaar geleden dat de middenstand van Winterswijk zich op deze manier presenteerde.”

Verder is er op zaterdag 21 april een geweldige ballooning met ongeveer een twintigtal luchtballonnen tegen over het gebouw Juliana in het Woold.

Dit spektakel zal rond de klok van 16.00 uur beginnen en er wordt veel publiek verwacht.

Beide evenementen zowel de beurs als de ballooning hebben vrij entree.
De publieks Beurs voor iedereen

Openingstijden:

Zaterdag 21 april van 10.00 tot 21.00 uur

Aanvang ballooning rond 16.00 uur

Zondag 9 april van 10.00 tot 17.00 uur

.